İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERsoy'u Anma Programı Etkinlikleri kapsamında okulumuzda "İstiklal Marşını en Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

10.03.2023 151

Bugün okulumuzda milli duyguların yoğun yaşandığı bir gün oldu. Öğrencilerimizi Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek, onlara Mehmet Akif Ersoy'u tanıtmak ve İstiklal Marşını sevdirmek; toplum karşısında öğrencilerimize kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak, öğrencilerimizin şiir sanatına ilgi duymalarını sağlamak amaçlarıyla "İstiklal Marşını En Güzel Okuma" yarışması düzenlendi. 


3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen yarışmada Değerlendirme Komisyonu Günder Kuzey, Çiğdem Kızılarslan, Umut Türkoğlu ve Ayşegül Kaya'dan oluştu. 3-A sınıfını Bedirhan YILMAZ, 3-C sınıfını Esma GÖKNAR, 3-D sınıfını Sehernaz GÜNDÜZ, 4-A sınıfını Sudenaz SAMUK, 4-B sınıfını Zeynep KOÇ; 4-C sınıfını Havvanur KARATAŞ; 4-D sınıfını Esmanur SAYĞIN temsil etti. Elemesi hayli zor bir yarışma oldu. Birincilerin 13 Mart 2023 Pazartesi günü açıklanacağı yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.