I am Happy, I am at School

"I am Happy, I am at School" e Twinning Projesi

30.05.2021 510

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nagihan DEMETOĞLU rehberliğinde dördüncü sınıf öğrencilerimizle yürütülen  eTwinning projemizde 10 farklı ülke yer almaktadır. Projenin amaçları : yüz yüze eğitime başladığımız bu süreçte öğrencileri yeniden okul ortamına adapte etmek, Web2.0 araçlarının kullanımını öğretmek ve yaygınlaştırmak, etkili ve uygulamalı yabancı dil öğrenimidir. Proje kapsamında yapılan çalışmalarda öğrencilerimiz başarılı çalışmalara imza atmakta, dili aktif kullanmakta ve yurtdışındaki yaşıtlarıyla tanışıp iletişim kurmaktadır.

Projelerimize güzel çalışmalarıyla destek vererek okulumuzu eTwinning okulları arasına yazdıran öğrencilerimize ve katıkılarından dolayı kıymetli velilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.