11- 12 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan sınavlarda 4/B sınıfı öğrencimiz İmre KUTLUSOY başarılı olmuş ve Bilim Olimpiyat Takımı Eğitimleri' ne katılmaya hak kazanmıştır.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim öğretim yılında *Çevirimiçi Olimpiyat Eğitimleri* ne başlanacağı duyurulmuş ve 11- 12 Kasım 2023 tarihlerinde 3. sınıftan 10. sınıfa kadar her kademeden öğrencinin katıldığı bir sınav düzenlenmişti. Sınavda okulumuzdan halen Bornova Şehit Fatih Satır Bilim ve Sanat Merkezi'ne devam eden 4/B sınıfı öğrencimiz İmre KUTLUSOY başarılı olmuş ve *İzmir Bilim Olimpiyat Takımı Eğitimleri* ne katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi, Sema öğretmenimizi ve KUTLUSOY Ailesi'ni kutluyor ve kendilerine bu gururu okulumuza yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerin temel bilimler alanlarına ilgisini artırmak, bilimsel düşünce sistemlerinin gelişmesine katkı sağlamak ve geleceğin bilim insanı adaylarını ortaya çıkarmak amacıyla  20 Kasım 2023 tarihinden itibaren sınavda başarılı olan öğrencilerle *Çevirimiçi Bilim Olimpiyatlarına Hazırlık ve İleri Fen Bilimleri Eğitimleri* ne başlanacaktır. Öğrencimiz İmre'ye yeni akademik yolculuğunda da başarılar diliyoruz.

17.11.2023 65