Future 2.0

Future 2.0

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nagihan Demetoğlu rehberliğinde 4.sınıflardan oluşan eTwinning ve Dyned Kulübü öğrencileri FUTURE 2.0, eTwinning projesine katılmışlardır.

Projemiz boyunca öğrenci ve öğretmenler yeni web 2.0 araçlarını hedefe uygun kullanmayı öğrenecek, ders içerikleri farklı etkinlikler ve aktivitelerle zenginleşmiş olacak, dijital okuryazarlığa dair gelişim sağlanacak ve eğitim ortak bir üretim ve paylaşım süreci olup daha da nitelikli hale gelecektir. Farklı coğrafyalardan öğretmenler eğitime dair deneyimlerini birbirleriyle paylaşacaklardır.

23.01.2021 260

 

HEDEFLER

- To enrich the lessons with the common productions and the applications learned, - Learning different web 2.0 tools and new activities by teachers and students, - Providing the development of both teachers and students on technology and digital literacy, - Management of training as a common process of production and sharing and increasing the efficiency in education by this method, - Providing the exchange of experiences between different cities and countries.


- Ortak üretimlerle ve öğrenilen uygulamalarla dersleri çağa uygun şekilde zenginleştirmek, - Farklı web 2.0 araçlarının ve yeni etkinliklerin öğretmenler ve öğrenciler tarafından öğrenilmesi, - Hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin teknolojiye ve dijital okuryazarlığa dair gelişimini sağlamak, - Eğitimin ortak bir üretim ve paylaşım süreci olarak yönetilmesi ve bu yöntemle eğitimdeki verimin artırılması, - Farklı şehirler ve ülkeler arasında eğitime dair deneyimlerin paylaşılmasını sağlamak.

ÇALIŞMA SÜRECI

Every teacher and student will use a new web2.0 tool every fortnight. You may integrate this web2.0 application to any of your lessons or outcomes. Any teachers from different branches may join our project. Our age is 7-11.


Her öğretmen ve öğrenci her iki haftada bir yeni web2.0 aracı kullanacaktır. Bu web2.0 uygulamasını derslerinizden veya kazanımlarınızdan herhangi birine entegre edebilirsiniz. Farklı branşlardan öğretmenler projemize katılabilir. Yaş aralığımız 7-11.

BEKLENEN SONUÇLAR

At the end of this project: - Students and teachers will learn how to use and actively practice many digital tools in school, - Different lessons and different subjects will be learned in a much more fun and interactive format, - Education will be made more efficient as a common production and sharing process, - Experiences about education between different cities and countries will be shared.


Bu proje sonunda: - Öğrenciler ve öğretmenler birçok dijital aracı eğitimi içerisinde aktif bir şekilde kullanmayı ve bundan nasıl yarar sağlayacağını öğrenmiş olacak, - Farklı ders ve farklı konular çok daha eğlenceli ve interaktif biçimde öğrenilmiş olacak, - Eğitim ortak bir üretim ve paylaşım süreci olarak daha verimli hale getirilecek, - Farklı şehirler ve ülkeler arasında eğitime dair deneyimler paylaşılmış olacaktır.



https://twinspace.etwinning.net/75413/pages/page/493262 Future 2.0 projesi boyunca yaptığımız çalışmalar 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tTaVNhjXDB4Future 2.0 eTwinning Projesi - Kolektif Proje Şarkısı